Επιτέλους, η Σύγχρονη Επιστήμη είναι πανέτοιμη να διαχειριστεί αλλά και να προλάβει τον Πόνο.
image Ακολουθήστε μας:

Προληπτική Ιατρική

Είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια ότι "είναι καλύτερο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις". Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ είναι το κομμάτι εκείνο που χρησιμοποιεί την σύγχρονη γνώση της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας μέσα από την εξέλιξη χιλιάδων ετών για την στοχευμένη πρόληψη νόσων και για την εξασφάλιση του ΕΥ ΖΗΝ.

Στην εποχή της προληπτικής Ιατρικής η εξελιξη της επιστήμης της Γενετικής έθεσε τις βάσεις για μια νέα θεώρηση των ασθενειών και των τρόπων αντιμετώπισής τους. Η γνώση των γονιδίων μας ,μέσω του γονιδιακού ελέγχου και του γονιδιακού μας προφίλ ,δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε τον κίνδυνο εκδήλωσης ασθενειών,την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας,την αντιγήρανση,τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Έτσι λαμβάνοντας εξατομικευμένα μέτρα για σωστή διατροφή,διορθωτικές κινήσεις,εξετάσεις φροντίζουμε για την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ , την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ και την ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους δικούς μας ανθρώπους.

ΠΡΟΛΗΨΗ δεν σημαίνει στέρηση ή απαγόρευση. Είναι γνώση που σε συνάρτηση με τον τρόπο ζωής και το περιβάλλον που ζούμε συντελλεί στοην ΥΓΕΙΑ και το ΕΥ ΖΗΝ. Ανεξάρτητα από ηλικία,φύλο,την ύπαρξη ή όχι νόσου, ο γονιδιακός έλεγχος συμβάλει στην πρόληψη των παθήσεων καθώς και στο ευ ζην. Η πρόληψη μέσω του γονιδιακού προφίλ είναι ένα ακόμα εργαλείο της επιστήμης για κάθε γιατρό και ένα ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ για ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Διαβάστε εδώ για τα πλεονεκτήματα και την αναγκαιότητα της ανάλυσης του Γονιδιακού Προφίλ.